Upis i škola plivanja

Za ponudu molimo klinkite na link: akcija-2-za-1-za-upis-novih-clanova-u-skolu-plivanja

Gradski Klub vodenih sportova Sarajevo (GKVS) organizuje upis u školu plivanja svakog mjeseca u period od prvog do petnaestog u mjesecu.

 

U školu plivanja sa programom obuke za neplivače se mogu upisati djeca već od navršene četiri godine. U prvom dijelu programa djeca se prilagođavaju na vodu i uče plivati. Osnovni kriterij za upis djeteta u program obuke je samostalan ostanak s trenerima na bazenu. Treninzi se održavaju na malom bazenu Olimpijskog bazena Otoka i to subotom od 09:00h – 10:00h i nedjeljom od 18:00h – 19:00h.

 

U školu plivanja sa programom obuke osnovnih plivačkih tehnika se mogu upisati djeca do 10 godina. U sklopu ovog programa djeca usavršavaju plivanje, razvijaju izdržljivost na vodi i uče osnovne tehnike baznih stilova plivanja. Nakon završetka ciklusa djeci se nudi mogućnost nastavka treniranja i aktivnog bavljenja plivanjem po postojećim programima koje klub nudi. Škola plivanja u velikom bezenu radi u dvije grupe. Prva grupa ima treninge u ponedeljak i petak od 19:30h – 20.30h i u nedjelju od 09:00h – 10:00h. Druga grupa ima treninge utorkom i četvrtkom od 19:30h – 20.30h i subotom od 09:00h – 10:00h.

Treninzi se održavaju na velikom bazenu Olimpijskog bazena Otoka.

 

Treneri u školi plivanja su profesionalci s visokim stručnim referencama. Koordinirajući Glavni trener kluba je Igor Bilas, a treneri u školi plivanja su višegodišnja trenerica takmičarskih grupa i bivša učesnica olimpijskih igara, Anja Margetić, te trenerica Lejla Sinanović.

 

Kontaktirajte nas i prijavite se za školu plivanja!

Tel: +387 61 145 618

mail: info@gksarajevo.ba

ili preko web-a:

Kontaktirajte nas