ANTENA SARAJEVO MEDIJSKI POKROVITELJ SARAJEVO AQUATICS 2016

AntenaLOGO

Radio Antena Sarajevo je potvrdila svoje medijsko pokroviteljstvo na 6. FINA licenciranom međunarodnom plivačkom mitingu SARAJEVO AQUATICS 2016, koji će se održati na Olimpijskom bazenu Otoka u periodu od 20. – 21.02.2016. godine.

 

Ovogodišnji 6. međunarodni plivački miting SARAJEVO AQUATICS 2016 i njegov oficijelni najavni đingl ćut će se na talasima programa Antene Sarajevo. Potvrda je to nastavka tradicije dobre saradnje između Antene Sarajevo i Gradskog kluba vodenih sportova Sarajevo (GKVS).  Tako će, uz samo najveće hitove Antene Sarajevo, slušaoci biti u prilici da saznaju osnovne informacije o mitingu.

 

Antena Sarajevo će sem medijskom najavom mitinga SARAJEVO AQUATICS 2016 omogućiti svojim najvjernijim slušaocima ljubiteljima plivačkog sporta u Sarajevu da osvoje karte kako bi došli i podržali najbrže bosanskohercegovačke plivače, plivače iz regije te po prvi puta plivače velikog Galatasaray-a iz Istanbula.

 

GKVS je presretan što nastavlja saradnju sa Radio Antenom Sarajevo te se zahvaljuje na njihovoj bezrezervnoj podršci u popularizaciji plivačkog sporta kao i samog plivačkog mitinga SARAJEVO AQUATICS 2016, a sve u cilju kako bi smo zajedno približili plivanje kao sport neophodan zdravom razvoju djece i mladih osoba.