Delfina podržava SARAJEVO AQUATICS 2016

pictures_active_for_web4

Delfina međunarodno priznat brand sportskih kupaćih kostima, odobrenih od FINA-e, sa sjedištem u Sofiji, Bugarska ponosno je uzela učešće u projektu SARAJEVO AQUATICS 2016, FINA kvalifikacionog plivačkog mitinga za OI Rio 2016, koji će se održati od 20.- 21.02.2016.g. na Olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu.

Maza Miteva, direktor prodaje u Delfina ltd, je potvrdila veliko zadovoljstvo Deflina-inim učešćem na Sarajevo Aquatics-u ove godine. “Biti dio Sarajevo Aquatics-a, višegodišnjeg renomiranog regionalnog plivačkog mitinga je ne samo zadovoljstvo nego i privilegija za nas u Delfini koji stremimo vrhunskim rezultatima u plivačkom sportu”.

Igor Bilas, glavni trener GKVS Sarajevo, je naglasio izuzetno zadovoljstvo odlukom Delfina-e da podrži    ovogodišnji plivački miting SARAJEVO AQUATICS 2016, te kazao da se raduje što će najuspješniji učesnici mitinga moći biti nagrađeni poklonima iznenađenja od strane Delifina-e. “Ovogodišnji SARAJEVO AQUATICS je prilika da neko od učesnika vizira svoje učešće na OI RIO 2016 te tako globalno promoviše ovaj miting, nač klub i naše partnere”.